Logo Creative Society KREATIVNO
DRUŠTVO
Pridruži nam se
Globalna kriza. Naš spas je u jedinstvu | Međunarodni online forum 12. 11. 2022. Što može potaknuti ljude različitih nacionalnosti, vjera, profesija i društvenog statusa iz cijelog svijeta da se dobrovoljno ujedine na jednoj platformi? Što može potaknuti predstavnike 180 zemalja da svakodnevno rade kao volonteri na pripremi složenog događaja? Globalna kriza. Naš spas je u jedinstvu | Međunarodni online forum 12. 11. 2022. Globalna kriza. Naš spas je u jedinstvu | Međunarodni online forum 12. 11. 2022. Globalna kriza. Naš spas je u jedinstvu | Međunarodni online forum 12. 11. 2022.

Globalna kriza. Naš spas je u jedinstvu | Međunarodni online forum 12. 11. 2022.

Что может потакнуть людям различных национальностей, вьера, профессия и друштвеног статус из cijelog svijeta da se dobrovoljno ujedine na jednoj platformi? Что может потакнуть представитель 180 zemalja da svakodnevno rade kao volonteri na pripremi složenog događaja?

Глобальная криза: ратови, эпидемия, частые глади и масовног изумиранья. Čini li se takav razlog довольно важно? A ovo je samo vrh smrtonosne „sante leda” koja prijeti.

Последние крысы čovječanstva je rat protiv klime koja ubija i siromashne i bogate svuda u svijetu. Već je u toku, odnosi živote miliona ljudi, uništava sve na svom putu...

Za sudionike otvorenog međunarodnog онлайн-форума Globalna Kriza. Naš spas je u jedinstvu, ovi razlozi su bili dovoljni da ostavimo razlike po strani i ujedinimo se radi informisanja cjelog stanovništva Zemlje! Без спонсора, без рекламы, без соблюдения повестки дня.

Vještački nas dijele i prisiljavaju da se međusobno sukobljavamo. Живот фрагментираног čovječanstva je pod neposrednom prijetnjom uništenja. Toga su svjesni učesnici Foruma, stručnjaci Foruma će to potvrditi znanstvenim činjenicama, a očevidci će podijeliti vlastita iskustva. Iznijet će sve činjenice tokom prenosa uživo, 12. novembra 2022. Годин uz uz simultani prevod na 150 jezika!

Ako još imate Trunku razuma, придружите себе на Форум! Ако сте спремни преузети одговорность за свою жизнь кой сте узалуд пребацилы на политичаре, смогните храброст сазнати истину! Uostalom, naši glavni zadaci danas su izbjeći klimatsku katastrofu, shvatiti stvarne razmjere i uzroke svjetskih kriza te konačno razmotriti praktična rješenja i izlaze iz nastale situacije.

Служба страничного проекта Креативное сотрудничество:

https://creativesociety.com

Просмотрите otvoreni međunarodni онлайн-форум Globalna kriza. Naš spas je u jedinstvu na 150 jezika 12. Novemra 2022. год: 

https://creativesociety.com/hr/global-crisis-our-survival-is-in-unity

Глобальная криза. Ми смо Люди. Желимо живые | Интернет-форум Međunarodni, 07 мая 2022 г.

https://creativesociety.com/hr/global-crisis-we-are-people-we-want-to-live


Konferencije
Pogledaj sve →

Možete naučiti više o fazama izgradnje Kreativnog društva u članku „Temelji i faze za izgradnju Kreativnog društva“

Čitaj
Sada svaki čovjek može stvarno učiniti puno!
Budućnost zavisi o ličnom izboru svakog pojedinca!
Pridruži nam se