Logo Creative Society КРЕАТИВНО
ОПШТЕСТВО
Придружи се

Глобална криза Постои излез

Меѓународен онлајн форум

22 април 2023 година | 15:00 GMT
Голем дел од она што го предвидовме веќе се случува сега
TIME LEFT FOR HUMANKIND:
Што го прави овој настан уникатен?
  • Ја кажуваме вистината што е скриена од луѓето. Ние сме независни волонтери истражувачи од 180 земји.
  • Ние спроведуваме интердисциплинарни истражувања што ниту еден друг институт или организација во светот не може да се справи.
  • Сите природни катастрофи што сега се случуваат целосно ја потврдуваат точноста на нашиот математички модел, чии резултати претходно ги објавивме во јавноста. На овој форум ќе научите какви настани ќе се случат пред 2036 година.
  • Сè уште имаме шанса да преживееме, но за да се искористи оваа шанса, секој треба да знае за неа. Затоа го организираме овој форум. Денес, нашата заедничка иднина зависи од сечиј избор, а овој избор е едноставен: да се зачува животот на Земјата или не.
  • Овој форум е можност да разберете што можете да направите за да го спасите човештвото. Ако изберете животот, вклучително и вашиот, придружете се на форумот „Глобална криза. Постои излез“.
27 години
на интердисциплинарно истражување
180
земји
150
јазици на синхронизиран превод
8
одржани глобални форуми
300+
стручни соговорници од различни области
1000+
часови на онлајн емитување
Trailer of the online forum “Global Crisis. There is a Way Out”
Клучни теми на Форумот
Сите климатски катастрофи се случуваат според нашиот математички модел. Што не чека во наредните години?
Научни факти за причината за смртта на Марс. Зошто Земјата може да загине во следните 14 години од истата причина?
Причини за претстојниот пад на светската економија и колапс на нашиот удобен живот во следните неколку години
Растечката енергетска криза. Вистината за нејзините последици
Што навистина се случува со јадрото на Земјата? Вистинските причини за климатската криза
Закана од ерупција на Јелоустоун. Кои знаци на активирање на супервулканот ги кријат сеизмолозите и вулканолозите?
Какви закани ќе доведе развојот на вештачката интелигенција во сегашниот консумеристички формат на општеството?
Закана од уништување на човештвото и на целата планета до 2036 година
ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ОНЛАЈН ФОРУМ
Доколку сакате да учествувате, да станете волонтер или да поставите прашање, ве молиме испратете ни е-пошта на [email protected] или пополнете го формуларот за повратни информации
За жал, повеќе од 27 години истражување, никогаш не сме направиле ниту една грешка во нашите прогнози. Во моментов, секој изминат ден само ја потврдува точноста на нашиот математички модел. Климатскиот церберус добива на сила со секој изминат момент. Очигледно е дека ако не преземеме акција, целото човештво ќе загине.
Creative Society logo
ЗНАЕМЕ ИМА РЕШЕНИЕ
На 22 април 2023 година, на форумот „Глобална криза. Постои излез“, ќе откриеме детално што може секој да направи за да спречи глобална катастрофа. Бидете дел од решението! Судбина на светот е во ваши раце токму сега. Придружете ни се и кажете им на сите за овој настан!
УЧЕСТВУВАЈТЕ
ГЛЕДАЈ ГО ПРЕТХОДНИОТ ФОРУМ