Logo Creative Society КРЕАТИВНО
ОПШТЕСТВО
Придружи се

ГЛОБАЛНА КРИЗА.   САД

24 Септември 2022 год
15:00 GMT
Live
Ова е тајна која 1% не сакаат да ја знаеме!

Нашата економија и општество се движат кон колапс. Сите тајни и агенди се расплетуваат пред нашите очи, а ние сме парализирани! Уморни сме да се мразиме и светот да не мрази! Повеќе не можеме да прифатиме поларизација, одвојување, ветувања за глад, екстремна инфлација и климатски кризи кои ги искоренуваат нашите градови.

Американците сакаат решение, Американците бараат излез! Американците го сакаат Креативното општество, што е американскиот сон.

Man with the USA flag
Официјален трејлер
Пренос на претстојната конференција

Американскиот сон е секој граѓанин да ги има сите основни потреби без исклучок. За сите мора да се обезбеди храна, домување, висококвалитетно здравство и образование. Секој американски граѓанин треба да биде ослободен од долгови и заеми, да има стабилна работа и да има многу пари за да нема грижа за утре. Слободата на говорот, слободата на религијата и слободата од дискриминација е она што го сака секој Американец. Сите ние заслужуваме сигурност, безбедност и мирен, среќен живот

ВРЕМЕ Е АМЕРИКАНСКИОТ СОН ДА ГО НАПРАВИМЕ РЕАЛНОСТ ЗА СИТЕ ПРЕКУ ЕДИНСТВОТО И ВЕЛИЧИШТВОТО НА СИТЕ АМЕРИКАНЦИ!

Уморни сме да живееме во очај, вознемиреност, празнина, омраза и безнадежност. Никој не, треба да живее во страв, и секој заслужува живот што е вреден. Ако продолжиме да живееме во општество кое ги цени парите над човечкиот живот, нема да можеме да ги решиме сите проблеми еднаш засекогаш.

Ние луѓето дојдовме заедно да го искажеме решението. На овој начин, можеме да ја обновиме нашата земја и да им го покажеме тоа на нашите деца
НИЕ СМЕ ГОЛЕМАТА НАЦИЈА.
Ние сме Соединетите Американски Држави.
Форматот на Креативно општество создава услови во кои секој Американец ќе го исполни својот американски сон. Секој граѓанин ќе биде ослободен од данок на имот на приватен имот, ќе се укинат каматите на кредитите, а ќе се збришат сите долгови. Ние, Американците, мора да изградиме ново. Откријте како секој граѓанин ќе има гарантиран основен приход доволен за да ги задоволи неговите потреби. Дојде време за бесплатни комунални услуги, образование и медицина. САД треба да се грижат за својот народ, а не за целиот свет.
ЗА ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ КАКО ЕДЕН НАРОД, ТРЕБА ДА НАУЧИМЕ И РАЗБИРАМЕ ТРИ ЕДНОСТАВНИ РАБОТИ:
1
Сите наши проблеми — национални, глобални и лични — се вкоренети во ЕДНА кауза.
2
ЕДИНСТВЕНИОТ излез е преку форматот Креативно општество.
3
Да се ​​остане ПАРАЛИЗЕН и да не се преземе нешто има егзистенцијално опасни последици.
ЗАТОА ГИ ПОКАНУВАМЕ СИТЕ АМЕРИКАНЦИ да се собереме и да ја покажеме нашата големина на конференција на тема „Глобална криза. САД.“
24 септември 2022 година, 15 00 GMT.
Кликни тука за да ја обележите врската на YouTube за Пренос ВО ЖИВО!
Следете не на Телеграм
дознајте повеќе и останете во контакт!
Предплати се

ТЕМИ НА НАЦИОНАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ЖИВО:

Вистинските причини и последици од инфлацијата
Кој ја води енергетската криза
Климатски промени — опасности и решенија
Зелена енергија — измама или решение?
Политика и геополитика
Решение за масовно пукање
Нашата улога како горди граѓани
Кој е форматот на Креативно општество?
Од каде ќе дојдат парите?
Оваа конференција е за секој човек кој е подготвен мирно да премине од сегашниот формат на општеството во формат што ќе го гарантира „Американскиот сон“ за секој граѓанин.
Ова е еволутивен скок во човештвото што ќе ни овозможи да ги решиме сите проблеми еднаш засекогаш. Сите ќе добиеме живот што го заслужуваме и со кој можеме да се гордееме.
Ќе поставиме и ќе работиме на една цел: градење на Креативното општество од взаемна корист, а не од 1%. Конечно ќе станеме пример за цел свет!
АКО ЈА ПРОПУШТАТЕ ОВАА КОНФЕРЕНЦИЈА,
ќе продолжите да чувствувате вознемиреност и безнадежност за себе, вашето семејство и нацијата:
  • Ќе се надевате дека некој ќе дојде и ќе ви ги реши сите проблеми.
  • Ќе бидете подложни на уништување на климата, политиката, гладот ​​и поларизацијата
  • Нема да знаете дека има излез, ќе продолжите да се жалите
ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ да се оди од очај, страв од утре и безнадежност за иднината да се биде граѓанин на САД од прва класа, живеј Американскиот сон во потполност и да биде пример за светот што треба да го следи за брзо излегување од глобалната криза?
Потоа обележете го ова ЛИНК ЗА ЕМИСИЈА ВО ЖИВО : „Глобална криза. САД.“ и претплатете се на нашиот ТЕЛЕГРАМ канал сега!
ОВOJ НАСТАН Е ПРЕДВОДЕН ОД ЛУЃЕТО ЗА ЛУЃЕТО, и инициран од активните учесници на Креативното oпштетбо во САД.
ОВАА КОНФЕРЕНЦИЈА Е НАДВОР ОД ПОЛИТИКА И РЕЛИГИЈА, има за цел да сподели заемно корисно решение за сите глобални кризи што ги доживуваме сега.
Ова е вистинско обединување кое веќе се случува ширум светот врз основа на едноставни човекови права: живот и просперитет за сите!
КРЕАТИВНО ОПШТЕСТВО
ДАЛИ ОВАА НАЈМОЌНА НАЦИЈА НА САД ИМА ИДНИНА?
Време е да се обединиме и да ја покажеме нашата големина!