Logo Creative Society КРЕАТИВНО
ОПШТЕСТВО
Придружи се
Глобална криза. Ние сме Луѓе. Ние сакаме да живееме | Официјален трејлер. Меѓународен форум Последната војна на човештвото започна. Глобална криза. Ние сме Луѓе. Ние сакаме да живееме | Официјален трејлер. Меѓународен форум Глобална криза. Ние сме Луѓе. Ние сакаме да живееме | Официјален трејлер. Меѓународен форум Глобална криза. Ние сме Луѓе. Ние сакаме да живееме | Официјален трејлер. Меѓународен форум

Глобална криза. Ние сме Луѓе. Ние сакаме да живееме | Официјален трејлер. Меѓународен форум

Последната војна на човештвото започна.

Тоа е необјавена војна.

За прв пат во историјата, целото човештво се соочува со заеднички надворешен непријател. Овој непријател е климата. Непријателот не е пред нашиот праг. Овој заеднички непријател е веќе во нашиот дом. Напредува, напаѓа, цело време не мачи и убива! А ние сме самозадоволни и не возвраќаме.

Ние, самите луѓе на оваа планета, мора итно да се мобилизираме токму сега, обединувајќи ја сета сила на човештвото да застане против непријателот на човештвото - како еден фронт и да ги заштитиме нашите домови и животите на нашите најблиски и најмили.

На 7 мај 2022 година, ние целото човештво ќе направиме стратешки важен чекор кон победата над заедничкиот непријател. Мора да ја ослободиме целата сила на нашиот потенцијал на непријателот. Меѓународниот форум „ГЛОБАЛНА КРИЗА. НИЕ СМЕ ЛУЃЕ. САКАМЕ ДА ЖИВЕЕМЕ“.

Сега ви се обраќаме лично. Ако сте човек, ако сте херој и подготвен да дејствувате за животот на целото човештво, информирајте ги сите што можете за фактот дека опстанокот на сите нас и нашата планета зависи од секој од нас. Ако ви е гајле, ако сте воин, борец, вистинско човечко суштество, ве молиме информирајте, иcпратете го ова видео до сите и зборувајте за Креативно Општество. Бидете во редовите на хероите - оние кои се на првата линија во моментов! Ова е нашата заедничка кауза!

Ни претстои најголемата битка во историјата на човештвото. Ние мора да го спасиме нашиот свет од неизбежно уништување. Вашите бесмртни подвизи денес засекогаш ќе живеат во срцата на вашите потомци. Заедно ќе ја браниме нашата планета, заедно ќе го победиме бездушниот непријател. Обединети ќе победиме! Победата ќе биде наша!

За да учествувате на меѓународниот форум и да учествувате во неговата подготовка, ве молиме пишете на: [email protected] 

Официјална веб-страница на меѓународниот проект КРЕАТИВНО ОПШТЕСТВО https://creativesociety.com 

Меѓународна конференција „Глобална криза. Време за вистината“ 4 декември 2021 година со истовремен превод на 100 јазици: https://creativesociety.com/global-crisis-time-for-the-truth 


Трејлери
Прикажи се →

Можете да дознаете повеќе за фазите на изградба на Креативно Општество во написот „Основи на Креативното Општество и фазите на неговата конструкција“

Прочитај
Сега секој човек навистина може да придонесе многy!
Иднината зависи од личниот избор на секоја личност!
Придружи се