Logo Creative Society КРЕАТИВНО
ОПШТЕСТВО
Придружи се
Глобална криза. Нашиот спас е во едиснство Што може да ги натера луѓето од различни националности, религии, професии и социјален статус од целиот свет да се обединат доброволно на една платформа? Што може да ги натера претставниците на 180 земји да работат како волонтери секој ден за да подготват комплексен настан? Глобална криза. Нашиот спас е во едиснство Глобална криза. Нашиот спас е во едиснство Глобална криза. Нашиот спас е во едиснство

Глобална криза. Нашиот спас е во едиснство

Што може да ги натера луѓето од различни националности, религии, професии и социјален статус од целиот свет да се обединат доброволно на една платформа? Што може да ги натера претставниците на 180 земји да работат како волонтери секој ден за да подготват комплексен настан?

Глобална криза: војни, епидемии, закани од глад и масовно истребување. Дали таквата причина изгледа доволно важна? И ова е само врвот на смртоносната „санта мраз“ што се наѕира.

Последната војна на човештвото е војна против климата која ги убива и сиромашните и богатите насекаде во светот. Веќе е во тек, одземајќи ги животите на милиони луѓе, уништувајќи се што му се наоѓа на патот...

За учесниците на отворениот меѓународен онлајн Форум Глобална криза.Ќ Нашиот спас е во единство" овие причини беа доволни за да ги оставиме настрана противречностите и да се обединиме заради информирање на целото население на Земјата! Без спонзори, без реклами, без скриена агенда.

Вештачки нè делат и нè принудуваат да се бориме едни со други. Животот на распарченото човештво е под непосредна закана од уништување. Учесниците на Форумот се свесни за тоа, експертите на Форумот ќе го потврдат со научни факти, а очевидците ќе споделат сопствено искуство. Тие ќе ги искажат сите факти за време на преносот во живо, на 12 ноември 2022 година, со симултано преведување на 150 јазици!

Ако сеуште имате здрав разум во вас, придружете се на Форумот! Ако сте спремни да ја преземете одговорноста за вашиот живот што напразно ја префрливте на политичарите, имајте храброст да ја дознаете вистината! На крајот на краиштата, нашите главни задачи денес се да избегнеме климатска катастрофа, да ги разбереме вистинските размери и причините за светските кризи и конечно да разгледаме практични решенија и начини за излез од ситуацијата.


Можете да дознаете повеќе за фазите на изградба на Креативно Општество во написот „Основи на Креативното Општество и фазите на неговата конструкција“

Прочитај
Сега секој човек навистина може да придонесе многy!
Иднината зависи од личниот избор на секоја личност!
Придружи се