Logo Creative Society КРЕАТИВНО
ОПШТЕСТВО
Придружи се

Нашите партнери

Луѓе и организации од целиот свет активно учествуваат во проектот Креативно општество и стануваат партнери на проектот, активно поддржувајќи ја оваа идеја; тие учествуваат во преносите во живо, како и во нивната подготовка, ги шират информациите за проектот и објавуваат написи со цел што повеќе луѓе да научат за оваа идеја.

Секој што ја поддржува идејата за креативно општество и се стреми да учествува во неговото создавање, може лесно да се приклучи на оваа глобална иницијатива.

Еден од наједноставните начини јавно да ја искажете својата позиција во поддршка на Креативното Општество е преку Интернет. За да го сторите тоа, можете да објавите транспарент „Јас го поддржувам Креативното Општество“ со линк до веб-страницата на проектот creativesociety.com на кој било интернет портал: на вашата лична веб-страница, веб-страницата на вашата компанија или организација, вашата лична сметка на социјалните мрежи и сл.

Така, благодарение на постапките на секого, луѓето од целата планета можат да се запознаат со информации за креативното општество и да направат свој избор со тоа што ќе се приклучат на овој заеднички напор. Со оваа едноставна акција, можеме да дадеме огромен придонес во градењето на среќна иднина за сите нас.

Ве молиме, испратете ни ги по е-пошта информациите за вас и вашата веб-страница за да можеме да го прикажеме вашето лого на оваа страница.

play

Меѓународна заедница на Креативното Општество